آدرس کانال و پیج اینستاگرام

تاریخ : سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 22 شوال 1445 Tuesday, 30 April , 2024
8

پارادوکس شخصیت ،حقیقتی پنهان

  • کد خبر : 4811
  • ۲۴ تیر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۶
پارادوکس شخصیت ،حقیقتی پنهان

  پارادوکس، متناقض‌نما یا ناسازنما به هر گزاره یا نتیجه‌ای گفته می‌شود که با گزاره‌هایِ قبلیِ گفته شده در همان نظریه یا دستگاه نظری، یا با یکی از باورهای قوی پیش‌زمینه، شهود عقلی یا باور عمومی در تناقض باشد… برای شناختن بهتر و چرایی علل بروز بیماری های روحی روانی می توان به بتن و […]

 

پارادوکس، متناقض‌نما یا ناسازنما به هر گزاره یا نتیجه‌ای گفته می‌شود که با گزاره‌هایِ قبلیِ گفته شده در همان نظریه یا دستگاه نظری، یا با یکی از باورهای قوی پیش‌زمینه، شهود عقلی یا باور عمومی در تناقض باشد…

برای شناختن بهتر و چرایی علل بروز بیماری های روحی روانی می توان به بتن و متن جامعه مراجعه و به خوبی مشاهده کرد که در این جوامعه بسیاری افراد دارای تناقض (پارادوکس) هستند و مشاهده می شود که عده ای روشنفکر (انتلکت) هستند ولی همچنان با افکار قدیمی و چندین سال پیش زندگی می کنند و نتوانستند تغییر را بپذیرند، چرا؟ چون شیب مدلینگ جدید خیلی تند بود و این دوگانگی و یا چندگانگی رفتاری و تناقض شخصیتی در این جوامع بسیار دیده می شود.

در جامعه ی امروز ما نیز برخی افراد وجود دارند که بعضا در جایگاهای گوناگون و مسئولیت های سرنوشت ساز فعال هستند ،که دچار پارادوکس شخصیتی و تناقض گویی های افراط محور می باشند!!!

منکر و رد کننده استفاده های مفید و قابل توجه فضای مجازی (اینستاگرام ، فیس بوک ، توییتر ، لاین ،اسکایپ، وایبر و …) نیستیم …

اما استفاده ابزاری از این برنامه ها به شکل قابل توجه ای تبدیل به نقابی فریبنده شده است بطوریکه فرد یا اشخاصی پارادوکس های شخصیتی خود را پنهان کرده و چهره ای موجه و قابل قبول از خود به منصه ظهور می گذارند !!!

ایشان بی شک فعالیت ها و سیاست های اجرایی خود را کامل و بدونه نقصان می پندارد.

و همیشه حق را به خود و در برخورد با منتقدان حق بجانب و تند مزاجی را سر لوحه خویش قرار می دهند…

البته در مسیر خود یاوران و هم فکرانی نیز پیدا خواهد کرد زیرا جامعه بر این باور تربیت و بازسازی شده است …

بدون شک و یقیناً این مسیر کوتاه و بی نتیجه می باشد ،

چرا که، با توجه به نداشتن ثبات در تصمیم گیری ، تناقضات فراوان روحی روانی، در بحث اجراییِ آن ، محکوم به شکست می باشد!!!

البته باعث تآسف است که هیچگونه سیستم یا دستگاه بازدارنده ای وجود ندارد تا قبل از اعتماد و گماردن به مسند ، این اشخاص را شناسایی کند ، و از لطمه زدن ایشان به زیرساختهای مهم و سر نوشت جامعه جلوگیری نماید !!!

اگر با جدیت بخواهیم از این فضای خودساخته که متعلق است به تالمات روحی روانی خارج شویم !!!

باید با ارایه آموزش های درست و صحیح از جمله آموزش مبتنی بر تنظیم هیجان ، برای افراد جامعه حتی بطور رایگان بسترسازی و محیا کرد تا جامعه به مسیر صحیح و سازنده خود سوق پیدا کند…

من الله توفیق

مسعود طولابی

لینک کوتاه : https://tolueaflak.ir/?p=4811

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.