آدرس کانال و پیج اینستاگرام

تاریخ : سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 29 شوال 1445 Tuesday, 7 May , 2024
1
کرونا:

کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ۴۹ درصد/«موادغذایی فاسد» در صدر شکایات مردمی

  • کد خبر : 16018
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۷
با ادامه روند کنترلی کرونا در کشور، رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز مجددا کاهش یافته و به ۴۹ درصد رسیده است.

♦️کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ۴۹ درصد/«موادغذایی فاسد» در صدر شکایات مردمی

با ادامه روند کنترلی کرونا در کشور، رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز مجددا کاهش یافته و به ۴۹ درصد رسیده است.
شکایت از عرضه مواد غذایی فاسد در اصناف تهیه و توزیع مواد غذایی، در صدر جدول قرار گرفته است.
بیشترین مکان مورد گزارش برای ثبت شکایات بهداشتی مربوط به نانوایی‌ها است که با موضوع عدم رعایت بهداشت دست و عدم استفاده از ماسک توسط کارکنان گزارش شده است.

لینک کوتاه : https://tolueaflak.ir/?p=16018

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.